Beautycorner Carolina is aangesloten bij de branche organisatie Anbos en ProVoet

 

Professionele cosmetica en make-up.

Jean D'Arcel is uitermate geschikt voor de verzorging van de huid voor iedereen en elke dag.

 

Bij gebruik van de juiste producten houdt het de huid in goede conditie en biedt perfecte verzorging.

 

Versterk jouw look met de make-up lijn van Jean D'Arcel

 

Gezichtsmake-up

Iedereen die weleens make-up heeft gebruikt, weet dat een goede grondlaag heel belangrijk is. Je wilt een goede dekking combineren met een aangenaam huidgevoel en een goede verzorging met en goede uitstraling. Jean D’Arcel Brillant Make-up biedt - minerale en olievrije - foundations, dekkende make-up crèmes al dan niet waterafstotend en/of voorzien van een UV filter. Er is ook een speciale make-up crème om couperoseplekjes mee af te dekken.

 

Oog make-up

Maak je ogen tot de blikvanger van je gezicht met de prachtige en trendy oogschaduwpoeders van Jean D’Arcel. Als ondergrond is er een geweldige basiscrème beschikbaar met onder andere vitamine E. Er zijn kajalpotloden en eyeliners voor de oogcontouren, Potloden voor de wenkbrauwen en diverse mascara’s om de wimpers mooi aan te zetten.

 

Lip make-up

Ook voor het verfraaien en verzorgen van je lippen heeft Jean D’Arcel in huis. Van lippotloden om de contour van je lippen te accenturen tot lippenstiften en lipgloss in allerlei modieuze kleuren.

 

Intensieve nagelverzorging

Jean D’Arcel heeft natuurlijk een uitgebreide kleurenselectie aan nagellakken, zeker de speciale paarlmoertinten zijn het vermelden waard. Een speciale vermelding verdienen de nagelverzorgingsproducten. Hiermee worden je nagels niet alleen veel mooier, maar krijgen ze ook voor meer stevigheid en glans. Ook een French manicure is met Jean D’Arcel nagelverzorging in een handomdraai aangebracht.

 

Wil je meer weten over de make-up lijn van Jean D'Arcel, neem vrijblijvend contact met ons op.