Beautycorner Carolina is aangesloten bij de branche organisatie Anbos en ProVoet

 

LookX

Prachtige modellen, haute couture, catwalks; de wereld van de spotlights...

Trends, mode, style en elegante vrouwelijkheid komen dit najaar en deze winter voorbij.

 

GLAMOUR is de nieuwste collectie van LOOkX make-up voor een echte diva look.

Creëer in een handomdraai een prachtige glossy dagmake-up door een combinatie van intense warme en koele tinten b.v. goud, fuchsia en natuurlijk de trendkleuren petrol blauw en bronze.

 

De ogen, lippen en huid krijgen deze winter evenveel aandacht, waarin glans een belangrijke rol blijft spelen. Combineer drie favoriete GLAMOUR tinten voor een intens effect op uw ooglid en ga voor volle zwoele lippen.

 

Smokey eyes en eyeliners zijn helemaal de trend. LOOkX introduceert de "absolute fabulous eyeliner" in de prachtige kleur bronze, dit innovatieve product mag niet ontbreken in uw make-up tas. De eyeliner met duo toepassing is longlasting en door de zachte formule zeer makkelijk aan te brengen.

 

Ontdek het effect, de catwalk look is nu toegankelijk voor iedereen.

Eyes

 

Er zijn maar liefst 20 prachtige kleuren oilfree oogschaduws. Deze oogschaduws zijn onderverdeeld in: matte, mat pearle en super

pearle tinten en passen met het handige magneetsysteem in de eyeshadow box. Alle tinten kunnen zowel nat als droog worden aangebracht. Bij het nat aanbrengen van de oogschaduw worden de kleuren intensiever en blijft de oogschaduw nog langer zitten. Perfect voor een avond uit!

 

Om de ogen extra accenten te geven heeft LOOkX 3 kleuren eyepencils in haar collectie. De niet vette potloden blijven extra lang zitten en lopen niet uit, een must voor een langdurig effect…

 

Om de ogen extra accenten te geven heeft LOOkX 3 kleuren eyepencils in haar collectie. De niet vette potloden blijven extra lang zitten en lopen niet uit, een must voor een langdurig effect…

 

Longlasting lipsticks

 

De lipsticks van LOOkX zijn een perfecte lipverzorging en laten geen droog gevoel achter op de lippen. Daarnaast zijn alle lipsticks longlasting en zijn voorzien van unieke moisturizers.